Wizard offentliggjør lagoppstilling

– Ønsker å vinne hele dritten

Wizard har bekreftet sin Counter-Strike-lagoppstilling for den kommende våren.

Wizard har beholdt kjernen i laget og er klar for nye jubelscener i 2023.
Eivind Vond Døhlen/Good Game

I en twittermelding kunne Wizard meddele at de har spikret vårens Counter-Strike-tropp. Laget overrasket de fleste med en knallsterk andreplass i høstens Telialiga, og kjørte over forhåndsfavorittene fra Skade X i semifinalen før de Apeks Rebels kamp helt til døra i en kjempespennende finale.

Klar for nye utfordringer

Ledet an av kaptein og nå spillende trener Daniel «Zykes» Jensen, er Wizard klar for mer god stemning, og nye utfordringer under Telialigaen og Bergen Games.

Wizard har klart å beholde fire av spillerne fra sluttspillet i fjor. Den svenske AWP-spilleren Alex «PALM1» Palm signerte etter sluttspillet for 777, og er blitt erstattet av Simen «sido» Rem.

Med seg på laget videre har Wizard klart å få med seg veteranen Kristian «KORN» Hokland. Hokland som i sluttspillfinalen leverte en av tidenes enkeltprestasjon på et sluttspill i Telialigaen, tar dermed enda en sesong på det høyeste nivået i Norge, og vil være en viktig brikke for Wizard også i 2023.

Ambisjoner om å vinne

Vi tok kontakt med Wizard-medeier og ansvarlig for Counter-Strike, Fredrik Øvrelid for å høre hvilke tanker han har rundt laget og hva slags ambisjoner de har satt seg for de kommende månedene.

– Tja ambisjonene er jo å vinne hele dritten da (Telialigaen, red.anm). Vi har fortsatt veldig begrenset med ressurser for å kunne satse skikkelig og å gi spillerne proffkontrakter med lønnsordninger. Fra en sportslig side er det ganske få endringer sånn sett.

Les også: Counter-Strike og musikk blandes sammen i Bergen

Øvrelid kan likevel fortelle at Daniel «Zykes» Jensen har signert en korttidskontrakt som spillende trener.

– Per nå har vi signert en kontrakt med Jensen hvor han skal ha en trener-rolle, men samtidig være en del av spillertroppen.

Daniel «Zykes» Jensen går inn i rollen som spillende trener hos Wizard.
Sindre Stien/Good Game

Jakter på sponsorer

Det å sikre seg sponsormidler for norske e-sport-klubber kan være vanskelig. Men med en fersk andreplass fra Telialigaen i boks, kan Øvrelid fortelle at det er flere sponsorer som har vist interesse for organisasjonen.

– Jeg kan fortelle utenom det sportslige er at vi er kommet i kontakt med diverse sponsorer, og har fått en del mer oppmerksomhet etter en lekker andreplass i Telialigaen i fjor, men det er enda ikke landet noen avtaler.

Les også: – Kunne spilt på lag med «dsn» og «f0rest»

Han håper likevel på å finne en sponsor eller samarbeidspartner som kan hjelpe Wizard med å ta det neste steget.

– Målet er å finne en sponsor eller samarbeidspartner som kan hjelpe oss å ta det neste steget, utvikle merkevaren vår, og ikke minst etablere en mer bærekraftig utvikling for det sportslige.

Avslutningsvis hyller Øvrelid samarbeidet med Jensen og resten av laget.

– Vi veldig glad for den gode kontakten vi har fått med Daniel «Zykes» Jensen og resten av gutta sånn sett. Men både for vår og deres del så er det ikke helt optimalt å holde på slik inn i det uendelige, vi må prøve å få landet noe mer levedyktig på sikt.

Wizards lagoppstilling for 2023 ser dermed sånn ut:

no Daniel «zykes» Jensen
no Simen «sido» Rem
no Kristian «KORN» Hokland
no Bjørnar «bfr» Fauske Røn
no Jon Erik «ztk» Øygarden

Siste fra forsiden