Kessen III til Europa

Koei har akkurat kunngjort at de planlegger å lansere sanntidsstrategispillet Kessen III i Europa til neste sommer.

Strategispill på PS2 er ikke akkurat vanlig, men Koei har jobbet med denne sjangeren siden tidenes morgen, og de aller fleste av spillene deres har blitt gitt ut på en eller annen konsoll. Nå forteller selskapets europeiske arm at de vil gi ut det tredje spillet i Kessen-serien til sommeren 2005. De er tydelig stolte over spillet, og forteller at det vil bety en ny begynnelse for Kessen-serien.

Spillet er et sanntidsstrategispill som foregår i Japan på 1500-tallet, og følger krigsherren Oda Nobunaga og hans allierte i deres forsøk på å samle de mange uavhengige og krigerske japanske statene i et stort rike. For å fortelle denne historien kommer spillet med over 120 minutter (altså to timer, for de som ikke kan regne) med filmsekvenser i svært høy kvalitet.

Spillet tillater deg å ta direkte kontroll over enhetene dine, både på egenhånd eller i grupper (ledet av en offiser). Koei forteller også at vi kan forvente mye mer dybde enn i tidligere Kessen-spill, og nevner blant annet at spillet vil komme med 110 forskjellige rustninger og 80 forskjellige hjelmer som kan brukes og kjøpes og selges. I tillegg kan vi forvente omtrent dobbelt så mange slag som tidligere.

Ellers må vi innrømme at Koei har vært sparsomme med opplysningene. Spillet utvikles av et internt team i Yokohama, og produseres av Kou Shibusawa som blant annet er kjent fra spill i The Romance of the Three Kingdoms, Nobunaga's Ambition og Crimson Sea-seriene.

Siste fra forsiden