Podkast

Rad Crew

– Kiefer Sutherland gjør en god jobb som Snake

Are fra Rad Crew er godt fornøyd med det nye Metal Gear Solid-spillet.

I denne ukens Rad Crew har våre venner fra vest tatt en titt på spill finansiert av folket. Sjangeren de har fokusert på er rollespill, og i topplisten denne gangen tar de altså for seg hvilke Kickstarter-finansierte rollespill de har mest tro på.

Kingdom Come: Deliverance dukker opp i listen. (bilde: Warhorse).

Listen inneholder flere åpenbare kandidater, men det er slett ikke sikkert de kommer i den rekkefølgen du forventer. Listen inneholder forøvrig også noen teorier om hva C-en i forkortelsen CRPG står for. Ingen er riktige.

Når topplisten er unnagjort bærer det videre til nyhetene – her er det kanskje viktig å poengtere at opptaket ble gjort før ukens sannsynligvis største nyhet ble kjent, nemlig at Facebook kjøper skaperne av VR-systemet Oculus Rift.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.

Rikelig med spillsnakk

Deretter er det duket for diskusjon om aktuelle spill. Gamers egen Gøran Solbakken dukker blant annet opp for å snakke om Dark Souls II, og hvorfor han mener det er en av årets beste utgivelser.

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes har delt både kritikere og spillere. (bilde: Konami).

Metal Gear Solid: Ground Zeroes er kanskje i korteste laget, men Are har funnet nok av verdi for pengene likevel – etter tolv timer med spillet er han fremdeles bare halvferdig med alt spillet har å gjøre. Det er med andre ord en betydelig mengde sideinnhold i spillet.

Are, Stian og Jostein har også spilt Infamous: Second Son, og har mye å si om sin virtuelle tur til Seattle. Det viser seg at det fremdeles er kult å være mutant i Infamous-universet, og serien tålte godt å få et nytt persongalleri.

Kenneth har på sin side fått samme erfaring som mange av oss andre: Det er utrolig vrient å slåss mot Al Gore i South Park: The Stick of Truth.

Al Gore! (bilde: Ubisoft).

Her er ukens innhold i detalj:

  • Topp 5 Kickstarter-rollespill vi ser frem til (4:40-25:35)
  • Nyheter (25:35-39:00)
  • Gøran Solbakken og Jostein snakker om Dark Souls 2 (40:17-1:05:05)
  • Are forteller om Metal Gear Solid V: Ground Zeroes (1:05-1:22:25)
  • Kenneth deler sine eventyr i South Park (1:42:37-1:54:00)
  • Lytterne legger igjen telefonmeldinger på Rad Crews Skype-svarer (1:54:00-slutt)

I studio denne gangen har vi altså Are Ness Fløgstad, Stian Askeland, Kenneth Jørgensen og Jostein Hakestad – samt Gøran Solbakken på telefon.

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Det er produsert 166 episoder av Rad Crew til nå, og her er de tre forrige:

Rad Crew, 20. mars 2014
Rad Crew, 13. mars 2014
Rad Crew, 6. mars 2014

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden