Zombie-angrep fra Tripwire

Killing Floor blir kommersielt spill

Skaperne av Red Orchestra kunngjør zombiespillet Killing Floor.

Tripwire Interactive har hatt stor suksess med Red Orchestra, et førstepersons krigsspill basert på en populær modifikasjon for Unreal Tournament 2003 og 2004. Nå håper de å gjenta bedriften, med zombie-modifikasjonen Killing Floor.

Killing Floor er et samarbeidsfokusert actionspill der opp til seks spillere må kjempe seg gjennom enorme mengder zombier, som kommer bevæpnet med alt fra motorsager til rakettkastere. Selv om spillet nok er mest interessant å spille online, inneholder det også mulighet for enspiller.

For å drepe de grufulle monstrene, får du bruke over tolv forskjellige våpen - fra kniver og brannøkser til rifler, hagler og flammekastere. Du kan også forsøke å barrikadere dører ved hjelp av sveiseapparat.

Killing Floor har også noen enkle rollespillelementer. Etter hvert som du oppnår ulike ting («achievements») får du poeng som du kan investere i figuren din, slik at du blir bedre rustet til å overleve.

Spillets konsept minner om Left 4 Dead, men det kan være verd å påpeke at Killing Floor dukket opp lenge før Valves zombieskyter. Dessuten loves vi et åpnere gameplay enn vi fikk i Left 4 Dead.

Killing Floor skal lanseres over Steam i nær fremtid. For å følge med på spillets utvikling kan du sjekke det offisielle nettstedet, eller lese et intervju med skaperne hos IGN.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden