Killzone-oppfølger under utvikling

Oppfølgeren til den ambisiøse førstepersonskyteren Killzone rapporteres å være under utvikling, fremdeles kun for PlayStation 2.

Vi fortalte tidligere i år at det lovende utviklerselskapet Guerrilla Games ble kjøpt opp av Sony. Derfor kommer det kanskje ikke som en kjempestor overraskelse at firmaet nå jobber med en oppfølger til PlayStation 2 sitt svar på Halo. Killzone.

Killzone kommer i butikkene 3. oktober, og kan vise seg å bli PlayStation 2 sitt svar på Halo. Spillet foregår en gang i den ikke alt for fjerne fremtiden. Mens menneskeheten er i ferd med å kolonisere galaksen bryter det ut en krig mellom ISA, som er lojale mot jorden, og en militaristisk fraksjon som kaller seg Helghast.

På tross av at spillet foregår i fremtiden er gameplayet basert på den typen krigføring vi kjenner fra vår egen tid. Spillet inneholder 21 våpen, og alle disse er baserte på moderne, eksisterende våpen, og du vil ikke finne laserpistoler eller plasmarifler i dette spillet. Alle spillets våpen kommer med to ulike avfyringsmåter.

I følge IGN har Guerrilla aldri vært i tvil om at en oppfølger skulle lages, og flere spill kan ventes i fremtiden. Ingenting er offisielt enda, men en ansatt hos Guerrilla har bekreftet at spillet ikke vil lanseres på PlayStation 3.

Vi kommer tilbake med mer informasjon rundt dette prosjektet så snart vi vet mer.

Siste fra forsiden