Blodig imperiebygging i juni

Kina for dine føtter

Vi loves voldsorgie og strategi i Dynasty Warriors 6: Empires.

Dynasty Warriors-serien er hovedsakelig kjent for sine massive slagsmål hvor du pløyer gjennom hundrevis av soldater som en overmenneskelig superkriger, men serien har også et litt mer strategisk alibi i sine Empires-spill. Disse er oppdatere utgaver av de nummererte spillene i serien med nytt innhold og strategiske muligheter.

Empires-utgaven av Dynasty Warriors 6 er nå på vei til Europa, og skal ligge i butikkhyllene fra 26. juni. Originalspillet fikk en varm mottakelse her på Gamer.no, så her er det bare å glede seg for fans av spektakulære masseslagsmål.

I tillegg til å gå amok å slagmarken har du også muligheten til å forhandle med andre krigsfyrster og flytte rundt på hærene dine i en egen strategimodus. Til å hjelpe deg med å leke diplomat får du en rekke unike evner representert som kort. Disse kan brukes til å påvirke dine forhandlingspartnere og befolkningen.

Dynasty Warriors 6: Empires gir deg også muligheten til å lage og utstyre din egen spillfigur. Vil du heller bruke ferdiglagde krigere får du en ny helt å spille som, samt at seks krigere fra originalspillet har fått nye våpen og angrep. Videre er det også flere nye slagmarker og en ny fiende, Nanman-kongedømet.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden