King Kong kommer!

Ubisoft har bekreftet at de jobber med et spill basert på Peter Jackson sin 2005-versjon av av klassikeren King Kong.

Det var i en artikkel i New York Times Magazine at spillet første gang ble nevnt, og i artikkelen ble det spekulert i om den godeste Peter Jackson (mannen bak en relativt obskur trilogi filmer basert på noen gamle bøker om en krig over en magisk ring) ville tjene mer på spillversjonen av King Kong enn selve filmen.

I denne artikkelen ble Ubisoft utpekt som utgiver av King Kong-spillet, og nå har nettstedet GameSpot fått bekreftet at selskapet er i gang med et King Kong-spill. Ubisoft har ikke fortalt om spillet er under utvikling hos et internt utviklerteam eller hos en annen utvikler, og de har ikke fortalt når spillet skal komme, men det virker sannsynlig at det vil lanseres i 2005, omtrent samtidig med filmen.

Det blir spennende å se hvordan dette spillet kommer til å bli. De aller fleste sitter nok med et hemmelig ønske om å få kontrollere den store apen og gå amok i levende bylandskaper, men vi får bare vente å se hva slags muligheter Ubisoft planlegger å gi oss. Det er ikke klart hvilke plattformer spillet kommer til, men Ubisoft har til nå hatt for vane å lansere slike store titler på alle plattformer, inkludert GBA (og evt. andre håndholde plattformer).

Siste fra forsiden