King of Fighters Neowave til PS2

Ignition har kunngjort at de vil gi ut en PS2-versjon av King of Fighters Neowave denne sommeren.

King of Fighters Neowave er det første arkadespillet i King of Fighters-serien som ikke er bygd på SNK sin aldrende NeoGeo-teknologi. I likhet med de gamle NeoGeo-spillene er det imidlertid i 2D, og kommer med den samme grafikkstilen vi kjenner fra tidligere spill i serien. Oppløsningen er høyere enn før, noe som gir et økt detaljnivå.

En av de spennende detaljene med Neowave er at det tillater deg å velge mellom tre forskjellige kampstiler; "Max 2", "Super Cancel" og "Guard Break". Dermed loves vi ekstra taktisk dybde og en mengde nye muligheter i forhold til både defensivt og offensivt spill.

Ellers fortsetter spillet i kjent stil; her kjemper to lag (hvert bestående av tre slåsskjemper som sendes ut i dyst en etter en) mot hverandre, og du vinner når alle medlemmene av motstanderlaget ligger og vrir seg i smerte på bakrommet. Totalt får vi 43 figurer å velge mellom i starten, og mulighet til å låse opp flere etter hvert som vi spiller.

Ellers loves vi nye funksjoner som ikke var tilgjengelige i arkadespillet (men pressemeldingen går ikke i detalj om disse). Ignition forteller at de planlegger å lansere PS2-versjonen av King of Fighters Neowave denne sommeren.

Siste fra forsiden