King of Fighters XI til Europa

Ignition og Atari har kunngjort at de vil gi ut det ellevte King of Fighters-spillet denne julen.

SNK PlayMore er glad i franchisene sine, og King of Fighters-serien deres har fått hele ti utgivelser så langt. Nå er det ellevte King of Fighters-spillet på vei til Europa, takket være Ignition Entertainment og Atari. Spillet lanseres eksklusivt for PS2 denne vinteren.

I King of Fighters XI har Mukai stjålet Orochi-seglet, mens Ash Crimson har stjålet Yata-speilet. Begge vil delta i det neste King of Fighters-mesterskapet, og her får vi kanskje svar på hva disse hendelsene har med spillet å gjøre.

Mukai og Ash Crimson er imidlertid ikke de eneste slåssekjempene med skjulte agendaer, og totalt får vi kontroll over 47 kamphaner (og -høner), hver med unike egenskaper og motivasjoner for å delta i turneringen. Tre av de 47 slåssekjempene er i tillegg helt nye, mens de resterende 44 stammer fra tidligere spill i serien.

PS2-versjonen er selvsagt basert på arkadeversjonen, men vi får flere eksklusive figurer som ikke var til stede i denne. Disse inkluderer Mai Shiranui, Mr Big, Geese Howard, Tung Fu Rue, Robert Garcia, Hotaru Futaba og EX Kyo Kusanagi. Dessuten får vi syv spillbare sjefsfigurer: Adelheid Bernstein, Gai Tendo, Sho Hayate, Jazu, Silver, Shion og Magaki.

Kampsystemet kommer med tre nye muligheter; "quick shift", "saving shift" og "dream cancel", og i tillegg får vi noe som heter "judgement system" og "skill stocks". Dessuten får vi 14 avslutninger som ikke var i arkadeversjonen, fire nye omgivelser og ti nye musikkspor. Mer informasjon finner du på spillets nettsted.

Siste fra forsiden