Kingdom Hearts 2.5 HD Remix kommer neste år

Square Enix pusser opp flere kapitler fra den populære serien. 

Konseptbilde fra Kingdom Hearts II.
Square Enix

Square Enix har trukket sløret av nok en samlepakke med oppussede Kingdom Hearts-spill, kalt Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX.

Denne gjengen blir å se i HD. Bildet er fra den vanlige utgaven av Kingdom Hearts II.

Pakken inneholder tre spill – en høydefinisjonsutgave av PlayStation 2-spillet Kingdom Hearts II: Final Mix, som tidligere kun har vært tilgjengelig i Japan; PlayStation Portable-spillet Kingdom Hearts: Birth By Sleep: Final Mix som også kun Japan har hatt lankene sine på så langt; og oppussede mellomsekvenser fra mobil- og Nintendo DS-spillet Kingdom Hearts: Re: Coded.

At de to Final Mix-spillene kun har vært tilgjengelige i Japan tidligere er en sannhet med modifikasjoner. Square Enix bestemte seg nemlig for å gi ut disse spillene på nytt i modernasjonen ikke lenge etter de først kom ut, med ekstramateriale som bygde ut opplevelsen. Vi i vesten får nå for første gang tilgang på de litt mer omfangsrike opplevelsene.

Samlepakken skal etter planen slippes i 2014.

Hakk i hæl

Birth By Sleep får også en overhaling. Bildet er fra PSP-utgaven.

Avdukingen kommer knapt én måned etter den europeiske utgivelsen av Kingdom Hearts HD 1.5 ReMIX – en pakke som samler tre tidligere spill i den japanske spillserien som blander Disney- og Final Fantasy-figurer. Vi anmeldte oppsummeringen tidlig i oktober, og kom frem til at de ti år gamle spillene utvilsomt trekker på årene.

– Om du vil ha med deg starten på den innviklede Kingdom Hearts-historien er denne samlepakken utvilsomt den beste sjansen du har. Det er ikke alt som er like givende, men Square Enix har gjort en glimrende jobb med å restaurere spillene, skrev vår anmelder.

Les også: Anmeldelse av Kingdom Hearts HD 1.5 ReMIX
Les også: Super Smash Bros.-skaperen er lei av nyversjoner

Siste fra forsiden