Podkast

Rad Crew #160

– Kingdom Hearts levde aldri opp til sitt potensial

Rad Crew-gjengen tar blant annet for seg Disney-serien denne uken.

Kingdom Hearts er noe Rad Crew-gjengen diskuterer denne uken.
Square Enix

Med 10 lanseringer på snart 12 år har Kingdom Hearts-serien ikke akkurat ligget brakk. Riktignok har årene kun resultert i to «hovedspill», mens de resterende titlene har vært mindre titler på konsoller og nyversjoner. Rad Crew-gjengen har dog aldri hatt et sterkt forhold til serien, og det er nok derfor podkastvert Jostein Hakestad nå tar et lite dykk i arkivet med HD-oppdateringen Kingdom Hearts 1.5 HD Remix.

Den joviale vestlendingen finner mye å like med det første spillet i serien nå, men blir frustrert av noen av de gammeldagse elementene som stikker kjepper i hjulene for moroa. Vurderingen blir et springbrett inn i en større diskusjon om Kingdom Hearts som serie – blant annet om hvordan man må eie så og si alt av konsoller for å følge med, og hvor innviklet historien har blitt.

Fantastiske verdener, skrekk og flappy

Ukens episode begynner likevel med en liste – lettere inspirert av nettopp Kingdom Hearts – med de fem beste spillene der helten reiser til fantastiske verdener. At Brutal Legend med sin metal-inspirerte verden er med på lista burde ikke overraske mange, og et visst Steven Spielberg-regissert spill er også å finne på lista.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.
Brütal Legend har en fantastisk verden.

Deretter svipper praten innom nyhetsbildet den siste uka. Har du ikke fått med deg sagaen om Flappy Bird, gir gjengen deg en god oppsummering og den siste utviklingen i saken. Praten går også innom Unsong Story-kickstarteren som sliter med å nå målet sitt.

I siste halvdel diskuter gjengen både merkverdige Octodad: The Dadliest Catch og skummelspillet Outlast. Det hele avsluttes som vanlig med innspill og kommentarer fra lytterne.

  • Topp 5 reiser til fremmede verdener i spill (00:00-00:20)
  • Nyheter (00:20-00:36)
  • Outlast på PlayStation 4 - er det skummelt? (00:42-00:50)
  • Diskusjon om Kingdom Hearts 1.5 Remix og Octodad: Dadliest Catch (00:50-01:17)
  • Spørsmål fra lytterne (01:19-01:43)

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Det er produsert 159 episoder av Rad Crew til nå, og her er de tre forrige:

Rad Crew: Episode 159
Rad Crew: Episode 158
Rad Crew: Episode 157

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Les også
Anmeldelse: Kingdom Hearts HD 1.5 ReMIX

Siste fra forsiden