Kings & Castles på is

Supreme Commander-skaperen stopper utviklingen av nytt strategispill.

For omtrent ett år siden kunngjorde den amerikanske spillutvikleren Gas Powered Games at de jobbet med et strategispill som het Kings & Castles. Spillet skulle komme til PC og konsoll, og gi deg rollen som en av tre mektige konger som kjemper om makten i en fantasiverden.

I en lengre periode var Gas Powered Games svært åpne om utviklingen av spillet, med ukentlige videoer som viste hva de holdt på med. I oktober sluttet de imidlertid med dette, og sa de ville ta en pause fra videoene samtidig som de ville sette større ressurser inn i utviklingen av spillet.

I helgen kom imidlertid nyheten om at utviklingen var lagt på is. Gas Powered Games-sjef Chris Taylor fortalte følgende om beslutningen til nettstedet Big Download:

– Vel, vi har satt prosjektet på vent nå, men jeg vil komme med mer informasjon når jeg har mulighet til det. Jeg kan ikke gå i detalj enda, det er ikke riktig tidspunkt nå.

Det er ikke kjent hvilke andre prosjekter Gas Powered Games jobber med. I tillegg til strategispillene i Supreme Commander-serien stod de bak de to første Dungeon Siege-spillene og actionstrategispillet Demigod.

Den siste (surrealistiske) videobloggen fra spillutviklingen.

Siste fra forsiden