Kjempesalg for DC Universe

PlayStation 3-versjonen leker katt og mus med PC-utgaven.

MMO-spillet DC Universe Online, som har superhelter i fokus, selger visst som bare det. Sony Online Entertainment (SOE) oppgir ikke tall, men hevder dette er deres raskestselgende tittel noen sinne. Det skriver Eurogamer.

Interessant nok går DC Universe Online best på PlayStation 3, som står for 52 prosent av salget. Siden onlinespillet bare kommer på to plattformer trenger man ikke være rakettforsker for å regne ut at PC-salget da utgjør 48 prosent.

Heltemoro på nett.

I Storbritannia har det oppstått en situasjon der mange butikker har blitt utsolgt. Det skal SOE-sjef John Smedley rette oppe i.

– Vi jobber med lagersituasjonen til DCUO. Det er vårt raskestselgende spill noen sinne. Vi bør ha flere spill på plass mandag, skriver Smedley på Twitter.

Vi i Gamer.no merket også interessen rundt tittelen da vi publiserte vårt førsteinntrykk i forrige uke. Vår skribent kalte DC Universe Online et fyrverkeri av et heltespill, som ble en lettvekter i lengden.

– Utvikleren har helt klart forstått hva som kreves for å gjøre et massivt onlinespill underholdende, så vi får håpe de får ut fingeren og har klare planer for hvordan de kan gjøre spillet større og mer omfattende for de som krever mer, konkluderte MMO-ekspert Tor Egil Andersen.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden