Kjente skuespillere i Yakuza

Michael Madsen, Mark Hamill og Michael Rosenbaum er tre av skuespillerne som låner stemmene sine til gangsterspillet Yakuza.

Yakuza er et gangsterspill fritt for klisjébefengte siscilianske mafiosoer. Her foregår handlingen i Tokyos undergrunnsverden, og vi loves en dramatisk historie hvor nøkkelbegrepene omfatter lojalitet, ære og hevn. Nå har Sega kunngjort noen av skuespillerne som vil være med på å bringe de mange skyggefulle karakterene i dette spillet til live.

Først har vi Michael Madsen, kjent fra Reservoir Dogs og Sin City, som spiller Shimano, en Yakuza-sjef som oppnår målene sine ved hjelp av brutalitet. Så følger Michael Rosenbaum fra Smallville, som spiller nådeløse Nishiki, et yakuza-medlem som i sjalusi har forådt barndomsvennen Kazuma.

Eliza Dushku (Buffy, Bring It On) spiller Yumi, ei jente som vokste opp sammen med Nishiki og Kazuma i et hjem for foreldreløse barn, og som sannsynligvis er grunnen til spliden mellom de to tidligere vennene. Rachel Leigh Cook (She's All That) spiller Reina, som eier en bar og som har en hemmelig kjærlighet som får henne til å gjøre ting hun utvilsomt kommer til å angre på senere.

Til slutt har vi Mark Hamill, som i den originale Star Wars-trilogien spilte Darth Vaders bortkomne sønn. I Yakuza spiller han Majima, en gal og voldelig Yakuza-sjef som har en forvridd sans for humor.

Siste fra forsiden