Konkurranse

Julekalender 2017 – Luke 10

Klar for å vinne mer norsk eksportvare?

Her er dagens luke.

Pressmaster/Colourbox/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Spillkonsoller og PC-utstyr, storspill og gavekort. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, og vi garanterer noe for en hver smak.

World to the West

World to the West.
Øyvind Steinkopf Sund/Gamer.no

Vi skal tilbake til norske spill i dagens luke, og til bergensbaserte Rain Games, og deres nyeste spill – World to the West. I motsetning til studioets forrige spill, Teslagrad, er World to the West et eventyrspill som kan minne om sjangerklassikere som Legend of Zelda: A Link to the Past.

World to the West handler om fire vidt forskjellige helter, med sine vidt forskjellige reiser og mål. Magien oppstår når historiene deres veves sammen, mens det overhengende mysteriet i spillet sakte men sikkert nøstes opp. Ellers utforsker man en herlig uformell verden, med mange gåter å løse og hemmeligheter å oppdage.

Vi likte spillet veldig godt, og konkluderte med at World to the West er et solid eventyrspill med minneverdige rollefigurer og en veldig fin historie.

Vinneren kan fritt velge å få spillet til PlayStation 4, Xbox One eller til Steam. I pakken er det også inkludert en button, en signert plakat, et nøkkelbånd og et postkort.

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av våre skribenter. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på onsdager.

Spillrulett
112 har spilt i dag

Gjenkjenner du spillet?

Siste fra forsiden