Klart for dataparty: GetTogether '05

Den 25.-28. juni går datapartyet GetTogether av stabelen like utenfor Oslo. Partyet arrangeres i samarbeid med Gamer.no og Hardware.no, og kan skilte med 25 000 kroner i premier i spillcompoene.

GetTogether arrangeres av deler av Hardware-nettverkets driftsavdeling, med god hjelp fra både Hardware-nettverket sentralt og mange av våre trofaste lesere og forumbrukere. Hovedmennene bak arrangementet er Anders Schau Knatten, Raymond Julin og Tor Henning Ueland.

Det kommer til å bli arrangert en fem mot fem-turnering i Counter-Strike, samt en singleplayer-turnering i Warcraft 3. Premiene i spill-compoene vil ligge i overkant av 25 000 kroner. I tillegg til spill-compoene har vi planlagt en rekke sosiale aktiviteter, som fotballcup, grillkveld, og mange andre hyggelige aktiviteter.

For de mest kreative sjelene der ute arrangerer vi flere konkurranser. Designerne blant dere kan delta i grafikk- eller webdesign-konkurransen, for de musikalske har vi en åpen musikk-konkurranse, og for de som synes grå og kjedelige PC-er burde være forbudt, har vi en casemod-konkurranse. Nok å bryne seg på med andre ord.

I tillegg til de kreative og sosiale mulighetene, tilbyr vi også foredrag fra diverse spennende mennesker. Blant annet kommer Bjørn Solli, CEO hos Point of View, for å fortelle om hvordan grafikkbransjen fungerer, hva Nvidia holder på med for tiden, og hva vi kan vente oss på skjermkortmarkedet i fremtiden. Hardware.no har for øvrig besøkt Point Of View i Nederland tidligere.

Så for de av dere som ikke allerede har forsvunnet til Bogstad camping er det altså bare ett sted å være langhelgen fra 25. til 28. juni, nemlig i Lørenskoghallen utenfor Oslo!

Mer informasjon finnes på GetTogether.no.

Siste fra forsiden