Armalyte til PC

Klassiker født på ny

Det har tatt sin tid, men skytespillet Armalyte kommer endelig til PC.

Armalyte er et sideskrollende romskytespill som opprinnelig ble lansert for Commodore 64 i 1988. Spillet fikk massevis av ros, og det gamle C64-bladet Zzap!64 belønnet det med vanvittige 97% i deres anmeldelse.

Retromoro på PC.

Spillet følger den klassiske formelen hvor du får kontroll over et romskip som må navigere seg gjennom sideskrollende miljøer fulle av fiender. For å overvinne hordene fra det ytre rom må du blant annet utnytte deg av et avansert oppgraderingssystem for våpen.

Nå, over 20 år siden Armalyte gjorde sin debut, er det på vei til PC. Psytronik Software, som også er i ferd med å gi ut en samlerutgave av Commodore 64-versjonen, vil gi ut PC-utgaven av Armalyte senere i år.

Armalyte for PC vil komme med det samme gameplayet som den kritikerroste originalen, men vil selvsagt få forbedret grafikk, lyd og musikk.

Den offisielle PC-versjonen utvikles av Stuart Collier, Trevor "Smila" Storey og Infamous. Denne gjengen har mye erfaring med nyutgaver av klassiske spill, men dette er deres første kommersielle prosjekt av denne typen.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden