Klassisk detektivhistorie fra Rockstar

Rockstar har sikret seg et nytt, lovende spillprosjekt - den interaktive detektivhistorien L.A. Noire.

Den Take Two-eide spillutgiveren Rockstar Games har kunngjort at de har inngått et partnerskap med australske Team Bondi, som innbeærer at de skal gi ut L.A. Noire, en interaktiv detektivthriller hvor handlingen er lagt til slutten av førtitallet. Spillet blander action, detektivarbeid og kompleks historiefortelling, og tilbyr et åpent gameplay der spilleren må løse et grusomt mordmysterium.

Spillet foregår i Los Angeles, og utviklerne har laget en nøyaktig representasjon av byen slik den var før motorveiene gjorde sitt inntog. Bakteppet for handlingen er et Amerika som fortsatt merker ettervirkningene etter den andre verdenskrigen, og en verden av korrupsjon, narkotika og jazzmusikk.

Team Bondi er et ungt spillstudio som ble grunnlagt av Brendan McNamara (som blant annet har stått for The Getaway). Rockstar-mann Sam Houser forteller at han har kjent McNamara i lang tid, og at den gjensidige respekten mellom dem gjør at han ser lyst på partnerskapet mellom de to selskapene. Houser får også en produsentrolle for L.A. Noire.

Rockstar Games har ikke sagt noe om når de forventer å lansere spillet, men forteller at det er et nestegenerasjonsspill, og at de vil lansere en offisiell trailer på det offisielle nettstedet den 5. oktober.

Siste fra forsiden