Klossete stjernekrig i 2011

Lego Star Wars III: The Clone Wars innfører et strategisk element.

Danskenes desidert viktigste oppfinnelse, Lego, har spredd seg som en farsott over hele verden. Spill har klossene også fått, spesielt samarbeidet mellom Lego-mennene og det legendariske Star Wars-universet har vist seg å være lønnsomt.

Lego Star Wars III: The Clone Wars er under utvikling, og det er nå klart at spillet vil være på plass i butikkhyller av alle varianter i 2011.

Spillet vil fortsette i samme spor som før, og sikter på å levere nok en humoristisk og sjarmerende Star Wars-fortelling, med Lego-klosser i hovedrollene. Denne gang er det den animerte tegneserien Clone Wars som er utgangspunktet for handlingen til spillet, men vi vil selvsagt også få nok av gjensyn med gamle venner.

Basert på pressemeldingen vil du fortsatt løpe rundt omkring og samle på alt mulig rart, i tillegg til at du løser enkle tenkeoppgaver og slår ned en fiende eller femti. Vi loves tyve nye oppdrag, i tillegg til 40 såkalte bonusnivåer.

Nytt i denne omgang er at du skal få leke general i klonekrigene: Du vil styre hele bataljoner for å få has på den rustne droidehæren.

Les også:Anmeldelse: Lego Star Wars II
Les også:Lego Harry Potter: Years 1-4
Les også:Opplev klonekrigene nok en gang


(Kilde: Pressemelding)

Siste fra forsiden