Knus koreanerne i mars

Det patriotiske skytespillet Homefront har fått sin plass på kalenderen.

Det sies at skytespillenes popularitet har ført til eksplosiv rekruttering til det amerikanske militæret de siste årene, uten at det vites om dette skylde skytegal ungdom eller at de fremprovoserer den indre patrioten. Med Kaos Studios kommende Homefront er det likevel ingen tvil om at nasjonalfølelsen skal polstres.

USA for amerikanere!

Spørsmålet har snarere vært når i alle dager man skal få spille dette. Jo, jeg kan fortelle deg at 11. mars er dagen du skal krysse av i kalenderen. Og det har vi fått vite via Homefronts offisielle Twitterkonto.

De mest observante brukerne våre bet seg nok umiddelbart merke i at dette er samme dag som storutgivelsen Dragon Age II slippes. Det trenger likevel ikke å være kritisk, ettersom vår mann Øystein synes Homefront ser veldig spennende ut.

Homefront baserer seg på et tenkt scenario hvor USA i år 2027 blir invadert av Nord-Korea. Årsaken skal være at oljeprisene kræsjer, noe som treffer den amerikanske økonomien tungt og skaper et maktvakuum i internasjonal øyemed. Det drar asiatene nytte av.

Det kan for øvrig nevnes at utvikler Kaos Studios allerede er i gang med å utvikle oppfølgeren, og at THQ sågar har planer om å lage en miniserie om spillet. Alt dette før det engang er utgitt, altså.

Lurer du på hvilke andre spill vi har i vente? Det finner du ut ved å lese vår Spillkalender!

Siste fra forsiden