Koei gir ut Atelier Iris

Med Atelier Iris: Eternal Mana er nok et kritikerrost japansk rollespill på vei til Europa.

Koei har akkurat kunngjort at de planlegger å bringe det japanske rollespillet Atelier Iris: Eternal Mana til Europa. Utgivelsen er satt til første kvartal neste år. Spillet har nylig blitt gitt ut i USA, hvor det har fått god kritikk av spillpressen.

Historien foregår i en magisk verden som heter Regallzine, og følger den unge helten Klein Keisling (unnskyld?). Klein drømmer om å bli en alkymist - en av de få utvalgte som kan benytte seg av åndekreftene Mana til å skape ting ut av "løse luften". Etter hvert som historien utvikler seg blir Klein og vennene hans dradd inn i et enormt eventyr for å redde verden de lever i.

Koei forteller at Atelier Iris: Eternal Mana inneholder massevis av ting å gjøre, monstre å drepe og skatter å finne, og at Atelier Iris: Eternal Mana derfor kommer med gameplay nok til å vare svært lenge. Videre forteller de at det er den økende interessen for denne typen spill som har gjort at de valgte å bringe Atelier Iris til Europa, og at interessen rundt tittelen så langt har vært svært høy.

For mer informasjon om Atelier Iris: Eternal Mana, samt Klein og de andre personene i spillet, kan du besøke det offisielle nettstedet. Spillet kommer til PS2.

Siste fra forsiden