Red Alert 3 på Mac og PS3

Komisk krigføring til alle

Populært strategispill inntar to nye formater denne uken.

Mac er ikke akkurat det mest populære formatet for spill, men kanadiske Transgaming jobber jevnt og trutt med å overføre noen av de mer populære PC-spillene til plattformrivalen. Nå er de ferdige med å konvertere det populære strategispillet Command & Conquer: Red Alert 3, og Mac-spillere kan kjøpe det på Gametree Online. Vil du heller ha fysisk vare må du vente til spillet slippes i butikkene på torsdag.

Også strategisultende Playstation 3-eiere har også noe å se fram til denne uken. På torsdag slippes nemlig Red Alert 3 på Sonys konsoll, og dette skal være en oppgradert utgave med nye flerspillerkart og fersk informasjon om utviklingsprosessen og de mange stridsenhetene i spillet.

Red Alert 3 er en alternativ utgave av den kalde krigen hvor Sovjetunionen, de allierte og Japan kriger mot hverandre med enheter som angrepsbjørner, barmfagre kommandosoldater og digre roboter. Det hele veves sammen av en absurd historie om tidsreiser og besynderlige supervåpen fortalt med filmatiske mellomsekvenser.

Du får en kampanje for hver av de tre supermaktene hvor målet selvsagt er å lede din side til total seier over de andre to. I tillegg kan du spille mot andre over nettet.

Red Alert 3 er allerede ute på PC og Xbox 360. En frittstående tilleggspakke med nye kampanjer kan også kjøpes direkte fra utgiver EA.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden