Braid snart til PlayStation 3

Kommer det før jul?

Det kritikerroste gåteløsningspillet tar steget over til et nytt format.

Braid ble møtt med mye positiv kritikk da det ble sluppet på Xbox 360 for over et år siden, og vår anmelder belønnet det med en sjuer for gode oppgaver og originalitet. Spillet har siden funnet veien til PC, men en PlayStation 3-versjon har foreløpig uteblitt.

Jo nærmere du er boblen, jo saktere går tiden.

For kort tid siden meldte Hothead Games at de ville slippe Braid på PlayStation 3 i ikke så alt for fjern fremtid, og nå har de kunngjort at spillet legges opp på amerikanske PlayStation Store 12. november. Den europeiske datoen ble ikke oppgitt, men skal offentliggjøres om kort tid.

I Braid spiller du en fyr ved navn Tim. Tim letter etter en prinsesse, men kanskje ikke en prinsesse i bokstavelig forstand. Spillet tar form av en serie korte brett hvor diverse puslespillbiter er spredt rundt i terrenget, og målet er å samle alle.

De fleste av bitene skjuler seg bak en krevende oppgave, og ditt eneste hjelpemiddel til å løse disse er evnen til å manipulere tid. Til å begynne med har du bare evnene til å reversere det du allerede har gjort, men i senere brett kan du blant annet saktne ned tiden i et lite område eller samarbeide med en tidsskygge av deg selv.

Siste fra forsiden