Far Cry 3.
Far Cry 3. (Bilde: Ubisoft)

Komponist hevder han jobber med Far Cry 4

Tidligere Red Hot Chili Peppers-trommis sier spillet er på arbeidslista.

I et intervju med nettstedet Lost in the Multiplex forteller komponist og trommis Cliff Martinez at han jobber med Far Cry 4.

Dermed kan det virke som om et nytt spill i skyteserien allerede er i produksjon, og det er ikke utenkelig at Ubisoft ikke ville ha katten ut av sekken helt enda. Ironisk nok sier den tidligere Red Hot Chili Peppers-trommisen at han også jobber med et annet prosjekt som han ikke kan diskutere helt enda.

 – Det er et hemmelig oppdrag som jeg ikke er helt involvert i enda, så ser det ut som om jeg kommer til å gjøre en Soderbergh-tv-serie kalt The Knicks, og jeg jobber med et spill kalt Far Cry 4, lister han opp i intervjuet.

Ubisoft ønsket ikke å kommentere Martinez' uttalelser overfor Gamer.no.

Selvfølgelig kommer det mer

Far Cry 3: Blood Dragons neonspraglede verden er ulikt det meste.
Far Cry 3: Blood Dragons neonspraglede verden er ulikt det meste.

At det kommer et Far Cry 4 er det nok få som blir overrasket over. Ubisoft nevnte tidligere i sommer at selskapet var så fornøyd med responsen til 2012-spillet Far Cry 3 at videre arbeid med serien var så og si en selvfølge.

– Det er en fantastisk merkevare, og nå har den fått det renommeet det fortjener, så vi kommer helt klart til å lage enda ett spill. Vi forteller mer om det senere, fortalte selskapets markedsføringstopp Tony Key i et intervju med GameSpot i juli.

Far Cry 3 gjorde stor suksess på tampen av 2012 med sin tropiske boltreplass. Vår anmelder var også begeistret, og følte spillet var vanskelig å legge fra seg. Det absurde ekstrakapitlet Far Cry 3: Blood Dragon fikk ikke samme toppstatus som sin storebror, men engasjerte likevel med sine utallige referanser til 80-tallets popkultur og estetikk. 

Les anmeldelsen av Far Cry 3 
Les anmeldelsen av Far Cry 3: Blood Dragon

Kommentarer (10)

Forsiden akkurat nå

Til toppen