Konami gir ut Kaido Racer

Konami har kunngjort at de vil bringe det japanske bilspillet Kaido Racer til Europa.

I Kaido Racer får du suse gjennom en serie baner basert på ekte japanske fjellstrekninger, fra regioner som Akagi, Zao, Aso og Haruna. Spillet er bygd opp rundt en serie "battle modes", hvor spillerne må vinne for å tjene penger som så kan investeres i oppgraderinger og nye biler. Totalt inneholder Kaido Racer 149 lisensierte kjøretøy, inkludert modeller fra Nissan, Subaru, Honda og Alfa Romeo.

I modusen "SP Battle" får hver spiller en mengde "SP"-poeng, som synker litt hver gang de krasjer eller mister ledelsen. Spillerne må kjøre så aggressivt som mulig for å beholde så mange poeng de kan samtidig som de prøver å sørge for at motstanderne mister sine poeng. Modusen "CA Battle" fokuserer på sladding, og her er det om å gjøre å sladde når du får ordre om det for å sikre deg poeng.

I "FL/LF Battle" starter spilleren enten bakerst eller helt først i feltet, og må enten ta igjen alle de andre bilene eller holde ledelsen gjennom hele løpet. Den siste modusen er "TAC Battle", som minner om "SP Battle", men som blander inn strenge tidsfrister for å komplisere sakene. I tillegg loves vi en historiemodus hvor du møter rivaliserende førere med svært ulike personligheter og kjørestiler, og hvor du kan kommunisere med disse ved hjelp av et slags e-postsystem.

Musikkutvalget inneholder alt fra trance til europop, og spillet kommer også med et innebygd verktøy som lar deg personifisere lydsporet i spillet. Lanseringen av Kaido Racer er satt til november, og spillet kommer kun til PS2.

Siste fra forsiden