Kongesimulator får slippdato

Kongen av Wii

Rising Star Games slipper Little King’s Story i april.

I fjor annonserte Rising Star Games at de arbeidet med en europeisk utgivelse for den søte kongesimulatoren Little King’s Story. Nå har de endelig annonsert slippdatoen, og det kommer faktisk til Europa før både USA og spillets hjemland Japan. Fra 24. april kan vi europeere leke konge på Wii.

I Little King’s Story spiller du den sjenerte lille gutten Corobo som finner en magisk krone en dag han er på skogstur. Når han tar på seg kronen oppdager han at den gir ham evnen til å sjarmere folk og gjøre dem til lojale undersåtter.

En merkelig ridder dukker plutselig opp og informerer Corobo om at han nå er konge, og dette er en oppgave han må ta alvorlig. Dermed setter Corobo i gang med å bygge opp sin søvnige hjemby til et storslagent kongerike.

Spillet blander elementer fra eventyr- og simulatorspill med strategi. Du må lede befolkningen din og få dem til å ta seg av både dagligdagse gjøremål som byggarbeid og dyrking av mat, og mer heroiske bragder som monsterjakt og invasjoner av andre kongeriker. Både lyd og grafikk skal være designet for å gi det hele et preg av å være et trivelig eventyr.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden