KONKURRANSE: Andre luke i julekalenderen er åpnet
Konkurranse
(Foto: Shutterstock/YanLev/Gamer.no)

Andre luke i julekalenderen er åpnet

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi satser på å ha noe for en hver smak.

Mikrofon for streaming og innspilling

 

Blue Yeti Nano er en USB-mikrofon egnet for blant annet streaming og stemmeinnspilling. Sitter du med en podcast i magen er mye av grovarbeidet gjort om du får tak i en av disse mikrofonene.

Mikrofonen lar deg ta opp eller streame med 48kHz/24-bits kvalitet. I selve mikrofonen er det en utgang for hodetelefoner som gjør at du kan høre hvordan stemmen din høres ut i sanntid. På mikrofonen finner du også knotter for volum, og for å skifte opptaksmønstre mellom nyre- og kulekarakteristikk. 

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Konkurransen ble avsluttet ma. 03. des. 00:00.

  1. Hvilket selskap har nylig kjøpt opp Blue Microphones?
  1. Hvilket år ble Blue Microphones grunnlagt?

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen