KONKURRANSE: Se hva som skjuler seg bak dagens kalenderluke
Konkurranse
(Pressmaster/Colourbox/Gamer.no)

Julekalender 2017 - luke 2

Se hva som skjuler seg bak dagens kalenderluke

Er du klar for streaming og podkasting?

Julekalenderen er i gang igjen. Vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i årets kalender, inkludert spillkonsoller og PC-utstyr, storspill og gavekort. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, og vi garanterer noe for en hver smak.

Kjempeanvendelig mikrofon

Blue Yeti Vintage White.
Blue Yeti Vintage White. Bilde: Blue Microphones

I årets andre luke er Blue Microphones sin Yeti å finne. Denne kondensatormikrofonen har blitt en av de mest populære blant nyoppstartede streamere og podkast-entusiaster.

Den er enkel å bruke: Bare plugg i datamaskinen via USB – ingen behov for lydkort og alt for lange XLR-kabler her. I tillegg er det mulig å veksle mellom fire forskjellige lydkarakteristikker.

For eksempel kan du få mikrofonen til å ta opp i kun én retning, som er perfekt for streaming og andre situasjoner hvor kun én stemme skal tas opp. Videre er det mulig å ta opp omnidireksjonalt, for å fange lyder i hele opptaksområdet, eller bidireksjonalt til tomanns-podkaster eller intervjuer.

Det er også mulig å koble en hodetelefon direkte i mikrofonen for å høre hva mikrofonen oppfatter i sanntid. Den er for øvrig veldig enkel å sette opp, og kan vinkles i mange retninger for å tilpasse ditt oppsett.

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av våre skribenter. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på onsdager.

Konkurransen ble avsluttet lø. 02. des. 23:59.

  1. Hva heter YouTube-stjernen som nylig var med Game Grumps på europaturné?
  1. Hva heter podkasten som frontes på Gamer.no?

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen