KONKURRANSE: Nok en kalenderluke er åpnet
Konkurranse
(Bilde: Shutterstock/YanLev)

Julekalender 2014 - luke 16

Nok en kalenderluke er åpnet

Vi deler ut spillsnadder hver dag mot julaften.

Julekalenderen på Gamer.no har vært et fast og populært innslag siden 2003, og vi gjør naturligvis ingen unntak i år. Årets kalender er fylt til randen av kule premier som vi skal dele ut hver dag frem til julaften. Vi røper ingenting før lukene faktisk åpnes, men lover et rikholdig utvalg av spill, utstyr og konsoller for enhver smak.

Den ultimate Halo-pakken

Halo 4 er også med.
Halo 4 er også med.Bilde: Microsoft Studios

I dag er det Xbox One-pakken Halo: The Master Chief Collection som står på menyen. Her får du samlet alle de fire Halo-spillene med Master Chief i hovedrollen, altså Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 og Halo 4. De to første er vel å merke pusset kraftig opp – særlig Halo 2 som i tillegg til ansiktsløftet har en hurv med flotte mellomsekvenser laget av animasjonsstudioet Blur. Selvfølgelig er det også flerspillerdeler her, med over 100 kart og fri hopping mellom de forskjellige spillmodiene. 

Denne håndkontrolleren får du med.
Denne håndkontrolleren får du med.Bilde: Microsoft

Du får også en særegen Xbox One-kontroller kalt Midnight Forces. Denne kamuflasjeaktige håndkontrolleren er akkurat som en vanlig trådløs Xbox One-kontroller, men med en mørkeblå drakt som gjør at du skiller deg fra resten av røkla som spiller på Microsofts nyeste konsoll.

For å være med i trekningen om denne pakka må du svare på to spørsmål, levert av Spillquiz med Jon Cato og Magnus – et månedlig arrangement på Tilt i Oslo. Du må også oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien eventuelt skal sendes. Vi trekker vinnere hver mandag i desember.

Konkurransen ble avsluttet on. 17. des. 00:00.

  1. Hva er Master Chiefs egentlige navn?
  1. Hva heter spillserien som regnes som forøperen til Halo-serien?

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen