KONKURRANSE: Dagens kalenderluke er offisielt åpnet
Konkurranse
(Bilde: Shutterstock/fotohunter)

Julekalender 2014 - luke 17

Dagens kalenderluke er offisielt åpnet

Hva befinner seg bak?

Julekalenderen på Gamer.no har vært et fast og populært innslag siden 2003, og vi gjør naturligvis ingen unntak i år. Årets kalender er fylt til randen av kule premier som vi skal dele ut hver dag frem til julaften. Vi røper ingenting før lukene faktisk åpnes, men lover et rikholdig utvalg av spill, utstyr og konsoller for enhver smak.

Bli bonde, kriger og mesterdetektiv

«All I want for Christmas is ... this.».
«All I want for Christmas is ... this.».Bilde: Focus Home Interactive

I dagens luke har vi litt blandet drops fra den nordiske spilldistributøren Pan Vision. De stiller med tre forskjellige spill, som alle er for Windows. Spillene er Farming Simulator 15, Lords of the Fallen og Sherlock Holmes: Crimes & Punishments.

Farming Simulator 15 gir deg muligheten til å leve ut drømmetilværelsen som bonde, uten alt slitet. Ikke bare det, men du får også drive skogbruk hvis du ønsker det. Årets utgave skilter også med et nytt, nordisk miljø slik at opplevelsen blir ekstra autentisk.

Ingen julefred her i gården.
Ingen julefred her i gården.Bilde: CI Games

Lords of the Fallen er et tredjepersons actioneventyr i Dark Souls-stil. Følgelig er det svært vanskelig, men vanligvis ikke urettferdig. Som i Dark Souls-spillene er poenget å kjempe seg gjennom dystre middelaldermiljøer fulle av livsfarlige fiender, og oppgradere figuren din underveis.

Det er hovmesteren som har gjort det.
Det er hovmesteren som har gjort det. Uansett.Bilde: Focus Home Interactive

Sherlock Holmes: Crimes & Punishments er et eventyr der du spiller Arthur Conan Doyles kjente mesterdetektiv. Her må du løse en serie mysterier, og velge hvilken av de mistenkte som skal dømmes for ugjerningen. Valgene dine får naturlig nok store konsekvenser for de det gjelder, så det lønner seg å være sikker i sin sak.

For å være med i trekningen om denne pakka må du svare på to spørsmål, levert av Spillquiz med Jon Cato og Magnus – et månedlig arrangement på Tilt i Oslo. Du må også oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien eventuelt skal sendes. Vi trekker vinnere hver mandag i desember.

Konkurransen ble avsluttet to. 18. des. 00:00.

  1. Man kan kjøpe mange virtuelle utgaver av ekte traktorer i Farming Simulator 15. Hvilken av disse er IKKE et traktormerke fra spillet?
  1. Tittelen til Sherlock Holmes-spillet spiller på en kjent bok av en russisk forfatter. Hva heter forfatteren?

Kommentarer (6)

Forsiden akkurat nå

Til toppen