KONKURRANSE: Vi åpner den 7. luken i julekalenderen
Konkurranse
(Foto: Shutterstock/YanLev/Gamer.no)

Vi åpner den 7. luken i julekalenderen

Sjekk hva du kan vinne i dag.

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi satser på å ha noe for enhver smak.

Kondensatormikrofon til de kreative

Blue Yeti X. Foto: Blue

I dagens luke finner vi en Blue Yeti X. Dette er en USB-mikrofon som markedsføres mot streaming og YouTube-videoer. Selve mikrofonen er en kondensatormikrofon, med fire forskjellige opptaksmønstre: kardioide, omni, toveis og stereo – og den er kompatibel med både Mac og Windows. 

Man kan justere lyd og hodetelfonvolum, blanding og demping med en egen knott på selve mikrofonen, og bruke programvaren Blue VO!CE for å justere lyden og bruke filtre som en del av produksjonen. 

Premien er levert av Blue.  

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

 

 

Konkurransen ble avsluttet sø. 08. des. 00:00.

  1. Hva er BLUE i Blue Microphones et akronym for?
  1. Hvilket selskap kjøpte opp Blue Microphones i 2018?

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen