Kooperativ action fra EA

Electronic Arts har kunngjort Army of Two, et kooperativt actionspill til Xbox 360 og PlayStation 3.

I går røpet Electronic Arts at Montreal-studioet deres har brukt det siste året til å jobbe med et nestegenerasjons actionspill som heter Army of Two. Her kjemper to soldater sammen om å overvinne fienden i rekke konflikter rundt om i verden. Spillet fokuserer på samarbeid, og lar deg spille med en venn eller en datastyrt medspiller.

EA forteller at det først er nå at den tilgjengelige maskinvaren tillater dem å lage virkelig intelligente datastyrte figurer, og at enten medsoldaten din styres av spillets kunstige intelligens eller en annen spiller, er Army of Two alltid fokusert på at det er to soldater som samarbeider og legger strategier sammen. Alain Tascan fra EA Montreal sier:

- Army of Two er på flere måter noe helt nytt for EA. Utvikleren er det første EA-studioet som er bygget opp fra grunnen. Dette er EAs første originale tittel for nestegenerasjonssystemer. Army of Two er også det første spillet som gir spillerne muligheten til å delta i taktisk krigføring der man må ta hensyn til private militære konserner.

Army of Two har vært under utvikling i ett år, og skal lanseres til PS3 og Xbox 360 til neste år.

Siste fra forsiden