Zombiejakt med bil

Korrekt bruk av automobil

De vandøde får et ublidt møte med en støtfanger i Zombie Driver.

Zombier er svært vanlige fiender i spillmediet, og de siste par årene har de vandøde røverne fått enrekkespill viet til å slakte dem på mer eller mindre oppfinnsomme måter. Nå har polske Exor Studios kunngjort sitt bidrag til zombieslaktersjangeren, og denne gangen får vi kverke dem med bil.

Ned med zombiene

I Zombie Driver har en liten by blitt rammet av en stygg ulykke som involverer kjemikalier. Disse har forandret flesteparten av innbyggerne til ravende vandøde, og de få gjenlevende menneskene trenger noen til å redde dem.

Her kommer du og bilen din inn. Målet er å redde overlevende innen en gitt tidsfrist, samtidig som du scorer poeng ved å utrydde zombier. Seks forskjellige biler står til din disposisjon, og utvalget inkluderer en drosje, en sportsbil og en mystisk superbil.

Bortsett fra støtfangeren har du flere andre nyttige våpen. Bilene kan monteres med maskingevær, flammekastere og raketter, og både biler og våpen kan oppgraderes. Penger til oppgraderingene og nye farkoster får du ved å fullføre sideoppdrag eller effektivt utrydde zombier.

Zombie Driver skal slippes på PC gjennom diverse nedlastingstjenester. Det skal være klart en gang i november.

Siste fra forsiden