Gratis Xbox Live Gold i helga

Kostnadsfritt

Nye tjenester er lansert på Xbox Live, og alle får prøve.

Xbox 360 leveres med en gratis, sølvversjon av Xbox Live – en onlinetjeneste med en rekke funksjoner. I denne gratisutgaven kan man laste ned demoer, kjøpe spill, lage spillerprofiler og andre nyttige ting, men viktige funksjoner som flerspilling er ikke inkludert. Vil man ha tilgang på dette man abonnere på et såkalt gullmedlemskap. Gullmedlemmene får også visse andre bonuser, som tidlig tilgang på demoer.

Bilde av den nye Zune-tjenesten

For en uke siden ble det sluppet en stor oppdatering til Xbox Live, hvor gullmedlemmene fikk enda flere tjenester. Nå kan du leie film gjennom integreringen av Zune i Xbox Live, samt bruke populære sosiale medier som Facebook og Twitter. Har du god nok oppkobling kan du streame film i 1080p-oppløsning, og foreløpig skal det være over hundre titler å velge mellom.

Førstkommende helg, fredag 27. november til søndag 30. november, åpner Microsoft sine Xbox Live-dører for alle. Her får man kostnadsfri tilgang på alle ekstrafunksjonene du vanligvis må være abonnent for å bruke. Smaksprøven er en del av årets Xtival, som er en feiring av Live-tjenesten. I den forbindelse legges det også ut en del nytt musikk- og filminnhold.

Det blir kjendiser, musikk, konkurranser og andre festligheter i løpet av helga. For mer informasjon kan du ta en kikk på den offisielle Xtival-siden.

Siste fra forsiden