Kratos-reprise på PS3

Grekeren med det hissige lynnet er satt opp for en ekstraforestilling på Playstation 3.

Hvis du er blant dem som ikke fikk med deg God of War-spillene til Playstation 2, eller bare har lyst til å kveste mytiske monstre en gang til, vil du snart få sjansen til å brøyte deg gjennom antikkens Hellas med HD-grafikk.

God of War 3 er som kjent annonsert til Playstation 3, men Sony kan melde at en samleutgivelse med de to første spillene også er på vei.

Hellas i høydefinisjon

God of War Collection blir navnet på samlepakken, og som navnet antyder vil vi få begge God of War-spillene fra Playstation 2 på en enkelt plate. I tillegg til at spillene nå kjører i 720p-oppløsning med seksti bildeoppdateringer i sekundet for stilig og silkemyk masseslakt, vil spillere kunne samle Playstation 3-trofeer på sin berserkergang gjennom Hellas.

God of War-spillene har høstet toppkarakterer over hele fjøla, så vi antar dette blir en favoritt blant mange Sony-fans når spillene havner i butikkene før jul en gang.

Kvalitetskvesting med Kratos

Det med "før jul en gang" gjelder forresten bare for folk i USA, men vi blir ikke forbløffet om vi europeere også får et gjensyn med krigsguden Kratos når snøen legger seg. Uansett er det bare å bestille spillet fra Statene, ettersom Playstation 3 kjekt nok ikke har noen begrensninger på avspilling av spill fra andre verdensdeler.

Sony reklamerer med at dette er den ultimate måten å oppleve den episke God of War-historien på, så hvis du ikke kjenner til den fra før av, får du snart en gyllen mulighet til å stifte nærmere bekjentskap med vår venn Kratos.

Siste fra forsiden