Kratos versus Tor og Odin

God of War-utviklere forteller hvordan historien om Kratos kunne ha endt.

Det overlegent spektakulære God of War 3 hadde – uten å røpe noe særlig – en spennende slutt. Men var det alltid slik spillet skulle ende?

Stig Asmussen, som regisserte det siste spillet i serien, kan røpe at teamet har diskutert flere alternative avslutninger. David Jaffe, skaperen av serien, skal visstnok ha sett for seg at Kratos også terget på seg de nordiske gudene.

Med andre ord ville ikke hevntoktet slutte når de greske gudene opphører, ifølge Asmussen så Jaffe for seg at Kratos ville avtrone også de nordiske gudene, og dermed bli en slags overgud.

Jaffe selv kommenterte disse uttalelsene gjennom Twitter, og fremhevet at det ikke var snakk om melking, at utviklerne bare skulle fortsette å legge til nye guder å drepe for Kratos. Han mente at de norrøne gudene skulle være involvert i hovedplottet, på samme måte som de greske gudene.

En annen interessant idé Santa Monica Studios hadde var at Kratos skulle ende opp som Døden selv, eller mannen med ljåen om man vil. Skjærebladene man tradisjonelt finner på ljåene ville da erstatte kjettingknivene til Kratos.

Er du fornøyd med slutten på Kratos episke trilogi? Eller liker du bedre forslaget til David Jaffe, om norrøne guder?

Les også:Anmeldelse av God of War 3
Les også:Sony saksøkes for fjerning av funksjoner
Les også:Våghalsen Joe til Playstation 3


(Kilde: Joystiq)

Siste fra forsiden