Plasskrav for Natal?

Krever 4 meter?

På tide å oppgradere stua?

Nettstedet Techflash har en spennende artikkel om Microsofts nye bevegelsessensitive kontrollsystem, Natal. Artikkelen skal være skrevet etter samtaler med Microsofts Craig Mundle, som er ansvarlig for teknologi og strategi hos giganten.

Ser ikke ut som Natal trenger fire meter her.

Her kom det frem hvor mye plass du trenger for at Natal-systemet skal fungere optimalt, og det er ikke så rent lite. Du bør nemlig ha fire meter med åpent rom ut fra TV-en for å få med deg hele handlingsrommet systemet tillater. Du bør visstnok også ha 2,7 meter opp til taket, helst uten dinglende lysekroner og slikt.

Hvis du frykter det blir dyrt å rekonfigurere stua for å få god nok plass til å spille Natal-spill på best mulig måte, kan du i det minste trøste deg med at selve kontrolleren ikke blir særlig dyr. Det hevder i alle fall Don Mattrick, som er en av sjefene i Microsofts spilldivisjon.

Microsoft bruker nemlig ordinære komponenter i systemet, som i seg selv ikke vil ha mer prosessorkraft enn en vanlig mobiltelefon (noe som gjøres mulig ved at spill med Natal-støtte selv tar en god del av jobben). Dette skal resultere i en pris som blir "lavere enn forventet".

Siste fra forsiden