Kritikerrost rytmespill får oppfølger

Blir det konfetti og ballonger når Commander Video vender tilbake i et nytt Bit.Trip-spill?

Runner 2: Future Legend of Rhythm Alien høstet lovord på lovord da det ble lansert sent i forrige konsollgenerasjon, og står fortsatt som et av de ypperste musikkspillene fra de siste fem årene.

Nå har utviklerne i Choice Provisions (tidligere kjent som Gaijin Games) annonsert at et tredje spill i serien skal lanseres i løpet av 2017. Prosjektet er foreløpig kun kjent som Runner3.

Bilde fra Runner 2: Future Legend of Rhythm Alien.
Gaijin Games

Kommandør i kjent stil

Den merkverdige Commander Video vender tilbake, nok en gang som et løpende rytmeromvesen som danser, hopper og dukker i takt med musikken – ellers vet vi fint lite annet om spillet.

Det lille vi har fått se og høre av Runner3 så langt (se videovinduet øverst) antyder likevel at både musikken og stemningen følger tett i fotsporene til sine to forgjengere. Gøran Solbakken beskrev det godt i vår anmeldelse:

– Den totale opplevelsen av spillmekanikken, hvordan musikken blandes inn og mestringsfølelsen et fullført brett gir er rett og slett fantastisk. Musikken bygges opp mot et crescendo utover brettet, og til slutt spruter konfettien, ballongene slippes løs og et sprakende fargespill møter deg når målet endelig krysses, sa han om Runner 2: Future Legend of Rhythm Alien.

Det slippes stadig nye rytmespill:
Klang er et norsk musikkspill i disharmoni med seg selv »

Siste fra forsiden