Nytt Steel Battalion på vei

Krønsj krønsj knus

Capcom har annonsert en oppfølger til Mech-serien, eksklusivt for Xbox 360 og Kinect.

Det er nok en del av våre lesere som husker kuriositeten Steel Battalion – et mech-spill til Xbox hvor man måtte benytte et gigantisk kontrollpanel av en medfølgende kontroller.

Vel, nå er serien tilbake, men denne gangen ser det ut til at kontrolleren skal byttes ut med kroppen din.

Under denne ukens Tokyo Game Show annonserte Capcom nemlig at de i samarbeid med From Software utvikler en oppfølger til robotspillet. Det er igjen kun eiere av Microsofts konsoll som får gleden av å traske rundt i tobeinte stridsvogner, og spillet loves tett integrering med den kommende Kinect-teknologien.

Forgjengerens gigantiske og obligatoriske spillkontroller.

Spillet er satt til 2082, i et tenkt scenario hvor datamaskiner plutselig ikke finnes mer. Folk blir likevel ikke mindre krigstørste av den grunn, og selve kjernen i den gigantiske væpnede konflikten er benyttelsen av disse mech-ene, såkalte vertikale stridsvogner.

Siden datamaskinene er borte så har man ingen sofistikert teknologi som tar seg av automatisk sikting og sånt noe, og en vital del av opplevelsen skal være ferdigheter, intuisjon og godt lagarbeid.

Det er ikke kjent hvorvidt spillet vil komme med en gigantisk kontroller nok en gang, eller hvordan Kinect-støtten skal utnyttes, men vi kommer selvsagt tilbake med mer info.

Utgivelsesdatoen er for øvrig også et stort mysterium.

Siste fra forsiden