Kultklassikeren Killer 7 lanseres til PC etter 13 år

I 2005 kom det ut et spill til GameCube og PlayStation 2 kalt Killer 7, en tittel som splittet kritikere og publikum på grunn av sine djerve designvalg, men som endte opp med å bli en kultklassiker. Eurogamer melder nå at Killer 7 kommer ut i ny utgave på PC-plattformen.

Spillet er lagt ut på Steam med høsten 2018 som lanseringsvindu, uten at et mer konkret tidspunkt foreligger i skrivende stund. Det har også kommet en trailer som du kan se øverst i artikkelen.

Det er ennå uvisst hvordan PC-versjonen vil skille seg fra den 13 år gamle GameCube- og PlayStation 2-versjonen, men noen visuelle oppgraderinger er nok i alle fall å forvente.

Steam

Stilfullt og voldelig

Killer 7 er skrevet og regissert av Goichi Suda, mest kjent under kallenavnet Suda51, som også blant annet har stått bak Wii-spillene No More Heroes og oppfølgeren No More Heroes 2: Desperate Struggle.

Spillet er et actionspill med puslespillelementer som kombinerer første- og tredjepersonsperspektiv og beskrives som et «rail»-skytespill, det vil si at man har begrenset bevegelsesfrihet og følger en fastsatt rute gjennom spillet. Tittelen er blant annet kjent for sin unike visuelle stil og kontrollsystem, og var også kontroversielt på grunn av sitt voldelige innhold.

Vår anmelder var i sin tid begeistret for spillet, og delte ut 8 av 10 poeng til Killer 7 da det kom ut i 2005.

– Killer 7 vil etter alt å dømme bli en umiddelbar kultklassiker. Noen av dere kommer til å hate det fra første stund, dere kommer ikke til å skjønne hvordan den visuelle stilen, figurdesignen, musikken og den kaotiske historien kan heve spillet fra det middels gode til det briljante, skrev vår mann.

Les også: Dette er vår grafikkanalyse av Dark Souls på PC »

Siste fra forsiden