Kultrollespill til Europa

Persona 3 FES i oktober

Det japanske rollespillet Persona 3 FES blir lansert i vår del av verden senere i år.

Persona 3 FES er en videreutviklet utgave av Shin Megami Tensei: Persona 3, et japansk rollespill som foregår i en mystisk postapokalyptisk verden. Nå har Koei nylig fortalt at spillet skal lanseres i Europa i oktober.

Jepp, dette spillet er japansk.

Shin Megami Tensei: Persona 3 har allerede kommet ut i vår del av verden, og i vår anmeldelse konkluderte Øystein Furevik med at «Persona 3 engasjerer på alle punkter, og selv om det absolutt kunne vært bedre, er det et trygt kjøp for alle som har lyst på et langt spill litt utenom det vanlige».

FES-utgaven legger til en rekke nytt innhold, inkludert The Answer, en fortsettelse av historien. Spillet skal visstnok tilby 30 ekstra timer med gameplay.

Ellers loves vi massevis av nye oppdrag, hendelser, figurer og funksjoner, samt en ekstra vanskelighetsgrad for erfarne spillere.

Om du allerede har spilt orignalutgaven av spillet, kan du laste inn ditt gamle lagrede spill slik at du får oppleve nyhetene umiddelbart. The Answer-delen av spillet er dessuten tilgjengelig helt fra starten av.

Det jobbes forøvrig også med et fjerde Persona-spill. Sjekk det offisielle nettstedet for mer info.

Siste fra forsiden