Lær deg fotballspill med Harry Redknapp

Men Tottenham-manageren har ikke alltid vært like begeistret for spill.

Sega har annonsert at de har inngått en samarbeidsavtale med Harry Redknapp. Den kjente fotballtreneren tjener for tiden til livets brød i Tottenham Hotspur, og har tidligere ledet klubber som West Ham, Southampton og Portsmouth. Nå har han altså blitt en del av Segas markedsføringsstrategi for spillet Football Manager 2010.

Dersom du kjøper spillet med ditt "reward card" i spillkjeden GAME er du med i den store trekningen. Det du kan vinne er inget ringere en direkte tilgang til Totteham-manageren for å diskutere tips og triks du kan bruke i spillet Football Manager. Med andre ord kan du få hjelp fra en profesjonell manager til å lykkes med ditt virtuelle lag.

Happy Harry, som han noe ironisk kalles av tilhengere, har ikke alltid vært like begeistret for spill. I 2007 uttalte han at fotballbanene landet over var tomme, fordi barna satt hjemme med PC og TV-spill. Skikkelig fotball kunne vistnok ikke konkurrere med konsoller. Han mente at dette hemmet talentutviklingen i England og han har gjentatt disse uttalelsene ved flere anledninger.

Nå står likevel Harry Redknapp altså klar for å hjelpe nettopp deg til suksess med det virtuelle laget ditt, og man lar seg jo under over hvor mange sølvmynter en manns prinsipper er verdt. Happy Harry, som forøvrig har fylt 62 år, er vel ikke akkurat blant storspillere selv å regne, men det skulle man ikke tro basert på denne reklamen for Nintendo Wii hvor han sammen med sin familie ser ut til å storkose seg.

(Kilder: Gamesindustry.biz og Footballmanager.com.)

Siste fra forsiden