Lag dine egne Grimrock-kart

Utviklerne trenger testere for redigeringsverktøyet.

Rollespillet Legend of Grimrock bød på mye moro i klassisk Dungeon Master-stil da det ble lansert tidligere i år. Men om du har fullført spillet og fortsatt har lyst på mer, kan du glede deg over at utviklerne er i ferd med å lansere et kraftig og tilsynelatende ganske brukervennlig redigeringsverktøy. Dette lar deg og andre lage egne fangehull for spillet.

I den forbindelse trenger de hjelp med testingen. Hvis du har Legend of Grimrock på Steam kan du høyreklikke på spillet i listen din, og velge «properties». I den menyen finner du en undermeny for betatesting, hvor du kan huke av for å bli med på betatesten. Da vil Steam-klienten laste ned en oppdatering for spillet, som inkluderer redigeringsverktøyet.

Ved hjelp av dette kan du lage spillmiljøer like avanserte som de utviklerne har laget. Du kan sette opp feller, skjulte brytere og andre former for hjernetrim, og du kan plassere inn monstre og skatter. Som bildet i toppen av artikkelen gir en liten indikasjon om, er du ikke avhengig av ting utviklerne selv har lagt inn, og kan importere 3D-modeller og lage nye monstre og gjenstander.

Om du ikke er særlig kreativ, eller bare vil ha mer Legend of Grimrock-spilling, kan du laste ned spillerskapte nivåer via Steam Workshop. De som eier kopier utenfor Steam kan bruke det nystartede Legend of Grimrock Nexus (som for øyeblikket er ganske tomt).

Les også: Anmeldelse: Legend of Grimrock
Les også: Tilbakeblikk: Lands of Lore

Trailer for redigeringsverktøyet.

Siste fra forsiden