Mortal Kombat - ToastedShoes

Lagde videoer med Mortal Kombat-mods – fikk Warner Bros. på nakken

Warner Bros.

Warner Bros. har tilsynelatende sett seg lei av videoer som viser modifikasjoner for Mortal Kombat 1. Det fikk YouTuber «ToastedShoes» nylig oppleve, da han plutselig fikk krav om å fjerne alle sine videoer relatert til slåssespillet.

ToastedShoes-kanalen har fokus på nettopp modifikasjoner i spill. Mortal Kombat 1-videoene skal ha vært blant de mest populære, med over en milliard visninger, men skaperen har ikke sett noen annen utvei enn å trekke dem.

– I dag tidlig fikk jeg beskjed fra Warner Brothers om at Mortal Kombat-modifikasjonene i videoene mine bryter med deres rettigheter. Jeg har blitt bedt om å slette alle Mortal Kombat 1-videoene fra kanalen min. Ellers vil de sende inn opphavsrettskrav, som i bunn og grunn vil slette hele kanalen min.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

«ToastedShoes» stiller seg spørrende til at Warner Bros. plutselig tar affære nå, seks måneder etter lanseringen av Mortal Kombat 1. Han påpeker også at Mortal Kombat-skaper Ed Boon selv har delt flere av videoene.

– Om noe ville jeg trodd videoene ville få flere spillere til å prøve spillet, ikke sant? Jeg har fått mange svar fra folk som sier de kjøpte spillet bare for å prøve modifikasjonene, skriver «ToastedShoes» på X.

Australieren håper nå at saken kan få nok oppmerksomhet til at han får åpnet dialog med Warner Bros. Han kan nemlig ikke svare på e-posten han mottok, og selskapet har ikke gitt ham noen annen løsning for å ta kontakt.

LES OGSÅ: Microsoft slår hardt ned på emulering på Xbox »

Siste fra forsiden