Enda mer innhold til Dragon Age

Last ned og vær glad

Dra tilbake til Ostagar og få hevn.

Allerede på slippdatoen 5. november var det mulig å laste ned to ekstrapakker til det fyldige rollespillet Dragon Age: Origins.

Nå skriver Electronic Arts i en pressemelding at utvikler BioWare kommer med mer denne julen. Tilleggspakken heter Return to Ostagar og blir tilgjengelig på PC (400 BioWare-poeng), Xbox 360 (400 MS-poeng) og Playstation 3 (ca. 30 kroner). En eksakt dato er foreløpig ikke offentliggjort.

Blir denne fruen med på moroa?

– Vi er stolte over det fenomenale slippet til Dragon Age: Origins, og vi er glade for å kunne annonsere enda en nedlastingspakke til spillets fans, sier BioWares Ray Muzyka.

I Return to Ostagar returnerer du til slagmarken der Kong Cailan svingte sverdet for siste gang. Nå får du sjansen til å få hevn for hans dødsfall, samt å finne ut flere hemmeligheter om kongen. Man vil nøste opp Cailans topphemmelige politiske agenda, samt jakte på hans fantastiske våpen og rustning.

– Denne pakken er et godt eksempel på at BioWare gjerne vil gi sine fans nye opplevelser hele tiden som beriker historien i spillet, sier Muzyka.

Hvis du ikke har fått med deg så mye om Dragon Age: Origins kan du alltids ta en kikk på vår anmeldelse.

Siste fra forsiden