Eksklusiv Fallout-pakke til Xbox 360

Last ned

New Vegas får ekstrainnhold denne julen, men bare til ett format.

På fredag er ventetiden over. Da slippes Fallout: New Vegas fra Obsidian Entertainment til Xbox 360, PlayStation 3 og PC.

Det som skjer i New Vegas, blir i New Vegas.

Ifølge GameSpot har utgiver Bethesda kunngjort at det første ekstrainnholdet kommer allerede før jul, med en uspesifisert dato. Den nedlastbare pakken vil imidlertid blir eksklusiv til Xbox 360. Det er uklart om og når pakken kommer til de to andre formatene.

– Alt vi har annonsert så langt er at den første nedlastbare pakken er eksklusiv til Xbox 360. Mer informasjon kommer i ukene fremover, sier en talsperson for Bethesda.

2008-suksessen Fallout 3 fikk totalt fem utvidelsespakker, alle debuterte på Microsofts konsoll. Akkurat den trenden ser dermed ut til å fortsettte.

Hva det første ekstrainnholdet til New Vegas faktisk vil inneholde, er ikke kjent.

Vi gleder oss stort til det neste spillet i Fallout-serien, og lot oss imponere da vi tok et dypdykk i New Vegas tidligere i år.

– Obsidians dyktige utvalg av industriveteraner ser virkelig ut til å ha gitt Fallout: New Vegas en sjarm og glød som skiller seg ut, skrev vår sniktitter, Lasse Lervik, i mai.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden