League of Legends-utvikler skjelte ut populær streamer – jobber ikke for Riot lenger

– Han kommer til å dø av kokainoverdose eller kreft, sa utvikleren om YouTube-spilleren.

Skjermbilde av Tyler1, Riot Games, montasje Gamer.no

Vi vet alle at det kan gå hardt for seg i spillverdenen, og selv om det vanligvis er spillere som står for de verste verbale angrepene, kan det også skje at utviklerne går over streken. Dette skjedde nylig med utvikleren av det populære spillet League of Legends, melder Eurogamer.

På Discord brukte nemlig en medarbeider hos Riot Games veldig krasse ord mot mannen bak den populære YouTube-kanalen «Tyler1», som spesialiserer seg på streaming av League of Legends.

– Det er greit, han kommer til å dø av en kokainoverdose eller testikkelkreft fra alle steroidene han tar, var noe av det Riot Games-representanten skrev i Discord-kanalen om Tyler1.

Jobber ikke for Riot lenger

League of Legends.
Riot Games

I etterkant kom medarbeideren med utfyllende kommentarer hvor han blant annet kaller mannen bak Tyler1-kontoen en «sosiopat» og «terrorist», og peker på at den populære strømmeren har fått over 20 kontoer stengt på grunn av adferden hans overfor andre League of Legends-spillere.

Til tross for dette la Riot Games-medarbeideren ut en kommentar på Reddit nylig hvor han beklager uforbeholdent for ordbruken sin og sier han utviste dårlig dømmekraft. Han kommer nå til å ta en pause fra både Reddit og selve spillet for å reflektere over hvordan han kommuniserer med spillere.

Som Eurogamer peker på kan det se ut til at opptrinnet førte til at han ikke er med hos Riot Games, da LinkedIn-kontoen hans indikerer at han ikke lenger jobber for selskapet. Dette er imidlertid ikke offisielt bekreftet. Tyler1 selv har for øvrig kommentert saken og bedyrer at han ikke lenger er den samme personen.

– Det suger virkelig at noen mennesker fremdeles bærer nag til den gamle Tyler1 og nekter å anerkjenne at jeg har forandret meg, skriver League of Legends-spilleren på Twitter.

Overwatch-spillere er heller ingen spøk: Utvikleren er rett og slett redde for å kommunisere med spillerne »

Siste fra forsiden