Left 4 Dead-skapernes monsterspill har fått dato

I Evolve er en mot fire helt rettferdig.

2K Games

2K har akkurat annonsert at flerspillerspillet Evolve skal lanseres 21. oktober i år. Spillet kommer til Xbox One, PS4 og Windows-baserte PC-er, og slippes samtidig over hele verden.

Det er nesten litt urettferdig.

Farvel til zombiene

Evolve er det neste spillet fra skaperne av Left 4 Dead, og kombinerer zombieseriens samarbeidsspill med en ny vri. Spillerne må nemlig samarbeide om å ta knekken på et monster som også styres av en spiller, men har helt andre egenskaper enn de andre.

Spillet kommer med en rekke ulike monstre, alle med ulike strategier og motstrategier. Totalt kan fire spillere samarbeide for å ta ut det ene, spillerstyrte monsteret.

Hva har han noensinne gjort dere? (Bilde: 2K Games)
2K

Utgiver 2K Games lover også en rekke forskjellige spilltyper og spillmiljøer, samt flere ulike monsterjegere å velge mellom.

Handlingen foregår på en planet ved navn Shear, og planetens aktive og lite vennligsinnede plante- og dyreliv vil være med å stikke kjepper i hjulene til både jegere og monster.

Vi sendte Magnus Skumsrud Andersen til London for å ta en titt på spillet tidligere i år, og han hadde blant annet dette å si om inntrykkene:

Hovedinntrykket jeg sitter igjen med er av et godt kjernegameplay som er blandet med en hel del rart. Turtle Rock har lagt vekt på god balanse mellom jeger og monster, noe de absolutt ser ut til å ha fått til. Når samarbeidet sitter og de forskjellige klassene blir ved sine respektive lester blir Evolve en god flerspilleropplevelse.

Siste fra forsiden