Legend of Grimrock-utviklere er tilbake med nytt rollespill

Men det er helt ulikt deres forrige utgivelser.

Druidstone: The Secret of Menhir Forest
Crtl Alt Ninja

Flere av folkene bak de kritikerroste grottekravlerne i Legend of Grimrock-serien har annonsert sitt neste prosjekt. Men der de Grimrock-spillene var førstepersonsspill som foregikk i sanntid, er det nye spillet noe helt annet.

Druide med hukommelsestap

Spillet heter Druidstone: The Secret of Menhir Forest, og foregår i en stor, dataskapt verden sett ovenfra. Du spiller en druide som akkurat har blitt vekket opp fra de døde, passende nok med hukommelsestap, og det eneste du vet er at skogen du befinner deg i trenger deg.

Taktisk kamp.
Crtl Alt Ninja

Skogen er full av eldgamle ruiner som må utforskes, noe som sikkert hadde vært veldig enkelt om det ikke var for alle monstrene som bor der, og syntes du passer godt som middagsmat. Det blir med andre ord mye kamp, og kampsekvensene utspilles i turbasert modus der du får en begrenset mengde handlinger hver tur. Litt som i XCOM-spillene, med andre ord.

Underveis vil du finne nytt og potensielt nyttig utstyr, og lære nye egenskaper. I tillegg kan det godt tenkes du treffer noen som ikke vil drepe deg, og heller vil alliere seg med deg.

Utviklerne sier ikke noe om når Druidstone: The Secret of Menhir Forest skal lanseres, men røper at det for øyeblikket kun er under utvikling for Windows. Mer informasjon kan du finne på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden