Legg ut på nye oppdrag i Wolfenstein II: The New Colossus neste måned

Bethesda har avslørt lanseringsplanene for skytespillets ekstrainnhold.

ss_c8c3d6d348f88f8963cd117a4a0a2ab99c155405
Bethesda

Spillere som har tatt seg gjennom Wolfenstein II: The New Colossus kan snart begi seg ut på nye oppdrag. Tre utvidelser er på vei til skytespillet, med til sammen over ni timer med innhold, og denne uken avslørte Bethesda når vi kan vente dem.

Nye historier

Samtlige utvidelser er inkludert i Wolfenstein IIs sesongpass.
Bethesda

Ekstrainnholdsfesten for Wolfenstein II ble allerede sparket i gang 7. november, med Episode Zero. Pakken – som fulgte med på kjøpet hvis man forhåndsbestilte eller plukket opp spillets sesongpass – introduserte figurene Joseph Stallion, Jessica Valiant og Gerald Wilkins, og det er disse tre vi nå skal få stifte bedre bekjentskap med.

Det hele begynner med lanseringen av The Adventures of Gunslinger Joe den 14. desember. Utvidelsen tar oss med til Chicago, der Stallion – en tidligere Quarterback – tar opp kampen mot byens nazister,

The Diaries of Agent Silent Death er neste pakke på listen, med slippdato 30. januar. Her blir vi med tidligere spion og snikmorder Valiant til California, for å infiltrere en hemmelig bunker og avdekke nazistenes planer for området.

Den tredje utvidelsen, The Amazing Deeds of Captain Wilkins, har enda ikke fått en eksakt dato, men er ventet i mars 2018. Wolfenstein IIs foreløpige siste utvidelsestur går til Alaska, der militærhelten kaptein Wilkins må stanse enda en av nazistenes farlige operasjoner.

Samtlige pakker er inkludert i spillets sesongpass, som koster 210 kroner på Steam. Bethesda har også bekreftet at man kan kjøpe hver utvidelse separat, men utgiveren har foreløpig ikke sagt noe om pris.

Vi likte Wolfenstein II: The New Colossus svært godt.
– Aldri før har det vært så artig å skyte nazister, skrev vår anmelder »

Siste fra forsiden